Αγαπητοί συνεργάτες,

    Όσο καλή διαχείριση και να έχεις όσο έγκαιρα και να έχεις φροντίσει για τις αναγκαίες υποδομές αυτό το ποτάμι των πακέτων σε ξεπερνάει.
   Παρακαλούμε τους πελάτες μας υπό τις παρούσες συνθήκες να έχουν κατανόηση των ασφυκτικών πιέσεων που έχουν δημιουργηθεί σε όλα τα δίκτυα μεταφορών.
   Υπό αυτές τις συνθήκες της μη ομαλής κατάστασης, για να διατηρηθεί ένα επίπεδο υπηρεσιών αλλά και οι εργαζόμενοι να μπορούν να δουλεύουν κατά το δυνατόν ανθρώπινα σας ενημερώνουμε ως πελάτη ότι υπάρχουν καθυστερήσεις στις παραδόσεις των αποστολών.
   Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα μας είναι πλήρως λειτουργικό και αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση κάνοντας το καλύτερο δυνατό.
   Έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα και τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε τους εργαζομένους και τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε πλήρως την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των Online παραγγελιών.
   Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη μας έχουν εξασφαλιστεί με όλους τους δυνατούς τρόπους και έχουν ληφθεί όλα τα προστατευτικά μέτρα.

Ως εκ τούτου, για την ασφάλεια όλων οι παραδόσεις Online παραγγελιών θα εκτελούνται κανονικά, ενώ οι παραλαβές από το φυσικό μας κατάστημα θα εκτελούνται τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (φυσική παρουσία ενός πελάτη την φορά στο κατάστημα).

    Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για το τρέχον χρονικό διάστημα διατηρούμε τα επίπεδα αποθεμάτων και λειτουργούμε ομαλά. Θα σας ενημερώνουμε για πιθανές καθυστερήσεις. Σίγουρα θα παρακολουθούμε στενά όλη την κατάσταση και θα προσπαθούμε ώστε η αρνητική επιρροή και οι συνέπειες της πανδημίας να μας επηρεάσουν μακροπρόθεσμα το λιγότερο δυνατόν. Προς το παρόν, ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα μπορέσουμε να καταπολεμήσουμε αυτή τη πανδημία και να επιστρέψουμε σύντομα όλοι στην κανονική μας ζωή.

   TonerFox
   Κισσάμου 222,
   73100 Χανιά – Κρήτη
   tonerfox@gmail.com
   Τηλ. 28210 92246

2 click Toner!
Βρείτε εύκολα το τόνερ σας!
 
 
 
TonerFox Customer Quality Rating