Αγαπητοί συνεργάτες,

    Λαμβάνοντας υπόψη τα πρόσφατα γεγονότα σχετικά με την πανδημία του COVID-19, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το κατάστημα μας είναι πλήρως λειτουργικό και αντιμετωπίζει την όλη κατάσταση κάνοντας το καλύτερο δυνατό. Έχουμε λάβει όλα τα δυνατά μέτρα και τις απαραίτητες προφυλάξεις για να προστατέψουμε τους εργαζομένους και τους πελάτες μας και να διατηρήσουμε πλήρως την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος και των Online παραγγελιών. Οι εργαζόμενοι στην αποθήκη μας έχουν εξασφαλιστεί με όλους τους δυνατούς τρόπους και έχουν ληφθεί όλα τα προστατευτικά μέτρα. Αυτές τις ημέρες έχουν παρατηρηθεί κάποιες καθυστερήσεις και εμπόδια όσον αφορά τον εφοδιασμό και τις μεταφορές ελπίζουμε αυτά γρήγορα να ξεπεραστούν.

Ως εκ τούτου, για την ασφάλεια όλων οι παραδόσεις Online παραγγελιών θα εκτελούνται κανονικά, ενώ οι παραλαβές από το φυσικό μας κατάστημα θα εκτελούνται τηρώντας τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας (φυσική παρουσία έως δύο πελατών την φορά στο κατάστημα).

    Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι για το τρέχον χρονικό διάστημα διατηρούμε τα επίπεδα αποθεμάτων και λειτουργούμε ομαλά. Θα σας ενημερώνουμε για πιθανές καθυστερήσεις. Σίγουρα θα παρακολουθούμε στενά όλη την κατάσταση και ευχόμαστε σε σας και στις οικογένειές σας να παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς. Ελπίζουμε ότι ως μία παγκόσμια κοινότητα θα το ξεπεράσουμε σύντομα και θα επιστρέψουμε όλοι στην κανονική μας ζωή.

   TonerFox
   Κισσάμου 222,
   73100 Χανιά – Κρήτη
   tonerfox@gmail.com
   Τηλ. 28210 92246

2 click Toner!
Βρείτε εύκολα το τόνερ σας!
 
 
 
TonerFox Shipping Offer
TonerFox Customer Quality Rating
TonerFox Do it Your SelfTonerFox Printing TipsTonerFox Frequently Asked Questions