ΕΛΛΑΔΑ
Τρόπος Αποστολής
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται Πρωτίστως με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ σε πολύ καλές τιμές, αλλά εφόσον ο πελάτης το επιθυμεί μπορεί η αποστολή να πραγματοποιηθεί και με άλλη εταιρία (ACS-Courer ή ΠΟΡΤΑ-ΠΟΡΤΑ σε συνεργασία με τα ΕΛΤΑ).
Με το που λάβουμε την παραγγελία σας την διεκπεραιώνουμε αυθημερόν και εσείς παραλαμβάνεται την επόμενη μέρα ή το αργότερο σε δύο εργάσιμες μέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα είναι 2,5 € +φπα τελική τιμή με φπα = 3,10 € για βάρος 2 κιλών. (παράδοση στην πόρτα σας και πληρωμή μέ κατάθεση, στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς θα τους βρείτε εδώ).
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 1,00 € +φπα τελική τιμή με φπα = 1,24 €

Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 0,50 € +φπα τελική τιμή με φπα = 0,62 € Συνολικά το κόστος για αποστολές με αντικαταβολή μαζί με τα μεταφορικά (παράδοση στην πόρτα σας και πληρωμή στον υπάλληλο της Courier) είναι 3,00 € +φπα τελική τιμή με φπα = 3,72 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 1,00 € +φπα τελική τιμή με φπα = 1,24 €

Για παραγγελίες άνω των 99,00 € τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.
(Η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών, ισχύει για αποστολές με την δικιά μας συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ και για βάρος πακέτου έως 2 κιλά, εφόσον το πακέτο έχει μεγαλύτερο βάρος πληρώνεται μόνο την διαφορά π.χ. για πακέτο 3 κιλών ισχύει το δώρο των 2 κιλών και πληρώνεται μόνο 1,24 € για το επιπλέον 1 κιλό).
Οι αποστολές σε παραμεθόριες ή απομακρυσμένες περιοχές δεν έχουν καμία επιπλέον επιβάρυνση. "Όλη η Ελλάδα 1 τιμή!"

Οι Προσφορές δεν συνδυάζονται μεταξύ τους.
Η προσφορά των δωρεάν μεταφορικών για της αποστολές άνω των 99,00 €, δεν ισχύει για τα προιόντα που είναι ήδη σε προσφορά, όπως μεμονωμένα προιόντα η και π.χ. τα προιόντα σε ΣΕΤ-3Χ, 4Χ, 10Χ κλπ. στα οποία έχει γίνει ήδη έκπτωση.

ΚΥΠΡΟΣ
Τρόπος Αποστολής & Πληρωμής
Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με την συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ο χρόνος παράδοσης είναι 3 εργάσιμες ημέρες.

Τα μεταφορικά έξοδα είναι 15,00 € για βάρος 2 κιλών. (παράδοση στην πόρτα σας και πληρωμή μέ κατάθεση, στους τραπεζικούς μας λογαριασμούς θα τους βρείτε εδώ)
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 2,25 €

Το κόστος της υπηρεσίας αντικαταβολής είναι 3,00 € Συνολικά το κόστος για αποστολές με αντικαταβολή μαζί με τα μεταφορικά (παράδοση στην πόρτα σας και πληρωμή στον υπάλληλο της Courier) είναι 18,00 € μέχρι τα 2 κιλά βάρους.
Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στα 2,25 €

Συνήθεις χρεώσεις για Κύπρο με αντικαταβολή είναι οι παρακάτω:
έως 3 μικρές Κασέτες Τόνερ ή 2 μέτριες ή 1 μεγάλη =18,00 €
έως 4 μικρές Κασέτες Τόνερ ή 3 μέτριες ή 1 πολύ μεγάλη =20,25 €
έως 5 μικρές Κασέτες Τόνερ ή 4 μέτριες ή 2 μεγάλες =22,50 €
έως 6 μικρές Κασέτες Τόνερ ή 5 μέτριες ή 2 πολύ μεγάλες =24,75 €

Για παραγγελίες άνω των 99,00 € σας κάνουμε δώρο 3,10 €.
(Η προσφορά του δώρου των 3,10 € για της αποστολές άνω των 99,00 €, ισχύει για αποστολές με την δικιά μας συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών Γενική ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ.
Οι αποστολές σε παραμεθόριες ή απομακρυσμένες περιοχές δεν έχουν καμία επιπλέον επιβάρυνση. "Όλη η Κύπρος 1 τιμή!"

Οι Προσφορές δεν συνδυάζονται μεταξύ τους.
Η προσφορά του δώρου των 3,10 € για της αποστολές άνω των 99,00 €, δεν ισχύει για τα προιόντα που είναι ήδη σε προσφορά, όπως μεμονωμένα προιόντα η και π.χ. τα προιόντα σε ΣΕΤ-3Χ, 4Χ, 10Χ κλπ. στα οποία έχει γίνει ήδη έκπτωση.

Διεύθυνση Καταστήματος:
TonerFox
Κισσάμου 222,
73100 Χανιά – Κρήτη
tonerfox@gmail.com
Τηλ. 28210 92246
2 click Toner!
Βρείτε εύκολα το τόνερ σας!
 
 
 
TonerFox Customer Quality Rating